Websites

Het is 2022. Inmiddels hoeven we niemand meer te overtuigen dat aanwezigheid op internet met een website – hoe simpel ook – voor ieder bedrijf of instelling een absolute must is. Sterker nog: wij denken dat een website tot een van de belangrijkste marketingsinstrumenten behoort.

Een aantrekkelijke vormgeving en een gebruiksvriendelijke interface zijn essentieel voor een goede website. Maar niet voldoende, want daarnaast moet de website uw boodschap duidelijk overbrengen, vlot laden, goed vindbaar zijn in zoekmachines en ook op mobiele apparaten zoals smartphones en tablets goed te bekijken zijn.

Uiteraard streven wij ernaar dat onze websites aan al deze eisen voldoen. Maar bovenal willen we dat de website volledig bij uw wensen en doelstellingen aansluit.

Wij bieden een totaalpakket als het gaat om het ontwikkelen van websites. We ontwerpen, bouwen en onderhouden websites. Daarnaast zorgen we voor domeinregistratie, regelen we de hosting en zorgen we ervoor dat de website in zoekmachines vindbaar is.

Website-onderhoud, zelf doen of uitbesteden?
Als uw website online staat, is het zaak deze ‘up to date’ te houden. De meeste klanten willen een website die ze zelf kunnen bijhouden. Voor deze klanten ontwikkelen we websites met een zogenaamd Content Management Systeem (CMS). Wij hebben gekozen voor WordPress, omdat dit een zeer gebruiksvriendelijk CMS is.

U kunt het beheer van website ook aan ons uitbesteden. U heeft er dan geen omkijken naar en kunt erop rekenen dat alle gewenste wijzigingen snel zullen worden toegepast.