Toepassingen

Wij ontwikkelen maatwerksoftware. Dit is software die speciaal voor u ontworpen en ontwikkeld is en meegroeit met de veranderingen in uw organisatie. Het bevat de functies die u gebruikt en doet precies wat u van de software verlangt. U bent de eigenaar van het systeem en betaalt geen periodieke licentiekosten. Maatwerk software kan op uw verzoek naadloos aansluiten op bestaande systemen of onderdelen daarvan vervangen.

Wij hebben een rijke geschiedenis in het ontwikkelen van toepassingen in de Microsoft Office omgeving. De laatste jaren zien wij bij onze klanten steeds meer de behoefte ontstaan naar toepassingen die via het internet bereikbaar zijn. De voordelen hiervan zijn evident: de toepassing is vanuit een internetbrowser te gebruiken; de gegevens staan op een centrale plaats opgeslagen; aanpassingen gelden direct voor alle gebruikers; er is geen installatie nodig op de PC of tablet nodig, een internetverbinding volstaat.

Wij ontwikkelen internet toepassingen met behulp van een zogenaamd framework. Dit verkort de ontwikkelingstijd waarmee de kosten voor de klant ook verkleind worden. Ontwikkelen met behulp van een framework betekent ook dat gebruik gemaakt wordt van reeds ontwikkelde en bewezen onderdelen zoals beveiliging en de opslag van gegevens.

Wij ontwikkelden o.a. een CRM-systeem voor een hypotheekadviseur in de Microsoft Office omgeving; een online cijferregistratiesysteem voor een middelbare scholen combinatie; een online systeem voor het aanvragen van een ziektekosten verzekering.